CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Inteligență emoționalăPentru adulți

Cercetarile asupra creierului si a comportamentului au aratat ca IQ-ul – coeficientul care masoara inteligenta umana innascuta nu poate fi ameliorat pe parcursul vieţii, inteligenta emotionala insa, poate fi imbunatatita. Practic, atunci când ne intelegem sentimentele, situatia în care ne aflam devine mai limpede si mai usor de gestionat.

Majoritatea calitatilor necesare pentru a avea o viata implinita pe care sa o traim cu bucurie sunt de natura emotionala. Inteligenta emotionala ii ajuta pe oameni sa-si atinga potentialul maxim, sa se dezvolte, sa se adapteze la schimbari si sa aibe relatii cat mai bune cu cei din jur.

 • COACHING EMOTIONAL

  Adeseori depunem mult efort pentru scopuri care odata atinse isi pierd din valoare si ne lasa nedumeriti: „Acum ca am reusit de ce nu ma simt fericit?”. Daca ai căutat până acum un serviciu care să ți se potrivească insa life-coachingul pare a fi prea superficial, iar psihoterapia ti se pare un demers prea lung si profund, atunci coachingul emotional este raspunsul. Pentru că tu vrei mai mult de la viata, iar noi suntem specializati în oameni.

 • MINDFULNESS

  Altfel spus, este arta de a te bucura de viata in fiecare zi. Inspirat din tradiția spirituală orientală, mindfulness-ul ne învață să ne adaptam mai usor la schimbari și să facem față mai usor greutatilor. Puteti descoperi cum prin cateva tehnici simple, practicate cateva minute pe zi, va puteti detasa de gandurile care va produc suferinta. Mindfulness-ul va poate ajuta sa va mentineti puterea de concentrare, calmul si claritatea in gandire.

 • MANAGEMENTUL FURIEI

  Este un proces prin care inveti sa recunosti si sa controlezi mecanismele care-ti declanseaza furia. Poti invata tehnici prin care sa-ti redobandesti calmul si capacitatea de a ramane rational in situatiile dificile. Managementul furiei nu incearca sa te faca sa-ti reprimi furia. El te ajuta sa-ti intelegi frustrarile si sa le gestionezi intr-un mod in care iti pemite sa-ti exprimi nevoile calm si sa fii asertiv intr-un mod sanatos.

 • DEZVOLTAREA RELATIILOR

  Inteligenta emotionala te ajuta sa comunici eficient cu ceilalti, sa construiesti relatii armonioase cu cei din jur. Impreuna cu noi poti invata sa-ti imbunatatesti abilitatile de socializare si comunicare, sa-ti cresti nivelul de empatie si de incredere in propria persoana. Pentru a avea relatii bune cu ceilalti, ai nevoie sa interpretezi corect emotiile altor oameni si sa intelegi care este influenta comportamentului tau asupra lor.

Este foarte important sa intelegem ce sunt emotiile si cum ne influenteaza ele viata. De acest lucru depinde modul in care reusim sa preluam controlul asupra emotiilor negative care actioneaza de multe ori ca o bariera intre dorintele noastre si modul in care traim.