CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Am pus inteligența artificială la treabă, ca să-ți creștem inteligența emoțională

Clienții noștri primesc un link prin care intră în zona dedicata Clinicii The MIND din aplicația I’m Fine. Astfel, au acces la un App care le oferă instrumente care îi ajută să-și înțeleagă mai bine emoțiile, le oferă recomandări personalizate și îi conectează cu psihoterapeuții noștri.

Cum te ajută aplicația?

Mai mult de 500 de milioane de oameni din întreaga lume trăiesc cu tulburări mintale precum anxietate sau depresie. De aceea, am dezvoltat aplicația mobilă I'm Fine. Te ajută să înțelegi mai multe despre emoțiile tale, oferă soluții personalizate pentru problemele tale și te conectează cu cel mai bun psihoterapeut, atunci când ești pregătit/ă să faci acest pas.

 • Chatbot pregătit în Terapia Cognitiv Comportamentală

  A fost pregătit de profesioniști experimentați în psihoterapie. Conține mai mult de 10 ore de conținut unic, acoperind subiecte precum psihoeducație, depresie, anxietate, stres, muncă, relații, dezvoltare pesonală și multe altele.

 • Monitorizarea stării tale

  Folosește 15-30 de secunde pe zi pentru a introduce în aplicație cum te simți. Acest lucru te ajută să observi schimbări în starea ta de spirit de-a lungul timpului. Poți să vezi ce a funcționat în trecut și să ai o înțelegere mai bună a sentimentelor tale.

 • Propriul tău jurnal

  Este una dintre cele mai importante resurse în Terapia Cognitiv Comportamentală. Am creat diferite tipuri de jurnale prin care te ajutăm cu planificarea și restructurarea emoțiilor ca tu să îți formezi o viziune mai clară și mai pozitivă asupra vieții tale.

 • Teste psihometrice

  În aplicația I'm Fine, găsești teste psihometrice pe subiecte precum anxietate sau depresie care te ajută să înțelegi mai multe despre tine și despre ce simți. Dacă alegi să lucrezi cu un psihoterapeut, rezultatele testelor oferă informații relevante acestuia.

 • Meditații Ghidate

  Pentru momentele în care te simți stresat sau ai nevoie de o pauză de relaxare, îți recomandăm meditațiile ghidate. Acestea te ajută să obții o stare de bine.

 • Articole educaționale

  Dacă vrei să descoperi mai multe despre tine și emoțiile tale, citește articolele educaționale scrise de un psihoterapeuti cu experiență.


 • Obții rezultate mai bune prin ghidare și urmărirea progresului

  Progresul terapeutic depinde în mare măsură și de implicarea ta între ședințele de terapie. Folosind aplicația noastră, poți decide să împărtășești activitatea cu psihologul I'm Fine pe care l-ai ales. Acesta îți poate da sarcini de lucru, urmări progresul și îndruma să îți îndeplinești obiectivele.

 • Datele tale personale sunt în siguranță

  Protecția datelor este o prioritate pentru noi. Doar tu ai acces la datele tale personale și ai control asupra lor. Folosim algoritmi puternici de criptare pentru a garanta securizarea soluțiilor I'm Fine. Tu decizi dacă împărtășești activitatea din aplicație cu un psihoterapeut, iar pentru studiile care îmbunătățesc I'm Fine folosim doar date anonimizate.